dilluns, 19 de juny del 2017

BIBLIOTECA PEDAGÒGICA DE CENTRE

SUBSCRIPCIONS REVISTES






























 NOVETATS AL CENTRE



Els menuts són petits grans filòsofs amb una capacitat d'astorament i una curiositat pràcticament sense límits, qualitats filosòfiques destacades.
El nen filòsof proposa treballs concrets per tal que pares, mares i pedagocs desenvolupin la intel·ligència filosòfica dels fills. La primera part està formada per un assaig breu sobre filosofia i infantesa. La segona conté capítols amb situacions pràctiques i creatives al voltant de les grans qüetions de la història de la filosofia.







La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran.
Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat: ¿Pits? ¿Tops?¿Sostenidors? ¿Dormir més? ¿Pèls? ¿Depilar-se?¿Regla? ¿Compreses? ¿Tampons? La seva pediatra respondrà a totes les preguntes...
Fer-se gran és una gran aventura i quant més en sàpigues, millor!
Un llibre per parlar dels canvis de la pubertat escrit per una pediatra-endocrinòloga posant l’accent en els hàbits saludables i en el procés normal de les adolescents.






















És un mètode senzill i eficaç! Redueix extraordinàriament el temps i l’esforç per aprendre les taules de multiplicar!
La metodologia es basa en una branca de la psicologia (la PNL) i en la propietat commutativa de la multiplicació.
També és útil per a l’alumnat amb difi cultats educatives!



 Donar suport a les escoles que ja s'han endinsat en el món dels horts escolars i encoratjar la resta a descobrir el plaer que suposa tenir un hort dins del centre és l'objectiu d'aquest llibre. Aquí hi trobareu les tècniques bàsiques de conreu, el disseny de l'hort, els consells per a la redacció d'un projecte d'hort comunitari, les fitxes d'experiments, els consells de l'hortolà, les activitats de compromís ambiental, la bibliografia, la bibliografia web, els blocs, les pel·lícules i un llarg etcètera de propostes pensades per ser utilitzades en tots els cursos i les àrees de l'escola.



 L’hort escolar és un recurs educatiu on a través d’un contacte directe amb la terra i les plantes ens unim a la natura, descobrint i aprenent totes les sorpreses que ens revela. Amb el dia a dia l’alumnat se sensibilitzarà per les qüestions mediambientals i l’adquisició d’hàbits saludables. El que es pretén amb aquest llibre és motivar, facilitar i guiar amb senzills consells com crear i gaudir d’un hort ecològic a la nostra escola. Si tens cap dubte t'atendrem a: hortetescolar@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....