dijous, 24 de novembre del 2016

NOVETATS PER A MENUTS EN VALENCIÀ

LES ARRUGUES DE L'ÀVIA




Una arruga pot ser molt més del que sembla, perquè cada petit solc d’ un rostre amaga la seva pròpia història…
Un àlbum il·lustrat que transmet les emocions que ens provoca recordar aquells moments més singulars de la nostra vida, i que al mateix temps és una invitació per reforçar les relacions tan especials que es formen entre les àvies i les seves nétes i néts.
En aquest commovedor àlbum il·lustrat de la premiada Simona Ciraolo, una nena petita descobreix els preciosos records de la seva àvia quan les arrugues de la vellesa esdevenen meravellosos plecs del temps.
L’àvia respon a la curiositat de la seva néta explicant-li la història que s’ amaga darrere de cadascuna de les arrugues de la cara. Els records de la vida van apareixent d’ una manera gradual mitjançant les il·lustracions que ens van narrant els episodis més singulars de la vida de l’ àvia. Els descobriments de la infància, les amistats de la joventut, el primer amor, els dolorosos comiats … Cada un d’ aquests moments tornen a la memòria de l’ àvia d’ una forma singular i magistralment plasmats per l’ autora mitjançant il·lustracions molt suggeridores.


LA NENA DELS LLIBRES


L’ àlbum il·lustrat La nena dels llibres ens explica la història d’ una petita que navega a través d’ un mar de paraules per arribar a la casa d’ un nen. La protagonista convida al seu nou amic a començar una nova aventura a través dels “boscos de contes de fades , de les muntanyes de fantasia i a dormir en els núvols de les cançons.
Aquest nou àlbum ha estat il·lustrat pel bestseller internacional Oliver Jeffers sobre uns singulars fons tipogràfics elaborats per Sam Winston, a partir d’ extractes dels clàssics de la literatura juvenil i infantil i de cançons de bressol per a nens .
Un homenatge a la història de la literatura en general. Un treball basat en els llibres que han llegit els nens i adolescents de totes les èpoques, en les històries que ens van impactar i ens van influir. Aquest llibre és també un reconeixement als creadors del passat, però al mateix temps, també esdevé una inspiració a les generacions del futur.

BRESSOLANT
Ja ha arribat el moment: Bressolant, un llibre/cd que l'editorial ANDANA està preparant des de fa un temps i que veurà la llum el pròxim 1 de desembre...

Ací teniu un vídeo de presentació ESPECTACULAR!!!! No vos el podeu perdre.


La cançó de bressol és una de les primeres trobades que tenim amb la música i la paraula. El cant embolcalla als infants per ajudar-los a calmar-se, i sobretot, a adormir-se. Bressolant és un llibre i una proposta musical que s’arrela en la nostra tradició per fer brollar noves veus i melodies conegudes que ens evoquen tonades d’infància que tots portem ben endins. Aquesta obra, il·lustrada dolçament, ens transmet la tendresa de paraules que han passat de generació a generació, i esdevé una invitació a pares mares i infants a mantindre viu el ritual quotidià de cantar per emprendre el viatge als somnis.


FRED L'AMIC IMAGINARI
Una història singular, divertida, i absolutament irresistible d' Eoin Colfer i Oliver Jeffers, dos dels millors creadors de llibres infantils del planeta

Sabies que a vegades, amb una mica d'electricitat, o la sort, o fins i tot la màgia, pot aparèixer un amic imaginari? Un amic imaginari com Fred .
Fred surava com una ploma al vent fins que Sam , un nen solitari, va desitjar tenir-ne un i, junts van començar una amistat única i molt especial. La química perfecta entre el text d' Eoin Colfer i les il·lustracions d’ Oliver Jeffers el converteixen aquest àlbum il·lustrat en un dels més singulars i sorprenents dels últims anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....